با کندن پوست مرغ سود می کنیم یا ضرر؟ + نظر متخصص تعذیه
loading...

وبلاگ خبری و تفریحی

اخبار هنرمندان | مد و زیبایی | بهداشت و سلامت | سیاسی و حوادث | ورزشی

بازدید : 11 سه شنبه 5 دی 1396 زمان : 17:09

با کندن پوست مرغ سود می کنیم یا ضرر؟ + نظر متخصص تعذیه

پوست مرغ

پوست مرغ

پوست مرغ
دكتر مجید حاجی فرجی , متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در این باره می گوید: طبعا توصیه ها بر این است كه در طبخ , پوست مرغ مصرف نشود , چرا كه از نظر تغذیه ای , پوست دارای چربی بالایی است و اسید چرب اشباع و كلسترول بالایی دارد , به همین جهت میزان كالری بیشتری را نیز ایجاد می كند. از سویی تصور عامه بر این است كه تركیباتی در پوست مرغ انباشته است كه منجر به بیماری ها

با کندن پوست مرغ سود می کنیم یا ضرر؟ + نظر متخصص تعذیه

پوست مرغ
می شود و اختلالات هورمونی در زنان و دختران را پدید می آورد و مساله دیگر , اختلالات سرطانی است كه در درازمدت ایجاد می شود؛ ولی نگرانی متخصصان تغذیه بیشتر بر آنتی بیوتیك هایی است كه به صورت مكمل به جوجه های در حال رشد تزریق یا خورانده میگردد و در پوست آنها ذخیره می شود؛ چراكه این داروها به صورت منظم جهت سالم نگه داشتن آنها , به جوجه ها داده میگردد

پوست مرغ
این متخصص تغذیه در ادامه بیان می كند: گاه مشاهده شده است كه ترس عامه مردم از وجود هورمون در بدن مرغ و جوجه ها بیشتر از وجود آنتی بیوتیك هاست؛ چراكه آنها می دانند این هورمون ها باعث رویش موهای زاید در بدن زنان و دختران می شوند؛ ولی قابل ذكر است كه مرغداری ها برای رشد جوجه ها به جهت مقرون به صرفه نبودنش , از هورمون استفاده نمی كنند.

پوست مرغ
و همان طور كه گفته شد از داروهای آنتی بیوتیك استفاده می كنند.

باربیكیو و خطرات آن

درهر100 گرم گوشت مرغ با پوست , چیزی حدود 16 الی 17 گرم چربی وجود دارد كه اگر آن را با مقدار كالری كه برای هر گرم چربی است محاسبه كنیم , حدود 150 تا 155 كیلوكالری در 100 گرم گوشت به ما چربی می دهد كه این طبعا حدود 100 تا 120 گرم كلسترول و 5 گرم چربی اشباع دارد , حال اگر این ران یا بال را از چربی (پوستش) جدا كنیم این مقدار چربی به 2/2 گرم چربی در 100 گرم تغییر می كند.

دكتر حاجی فرجی با اشاره به این مطلب درخصوص نحوه پخت گوشت به توسط باربیكیو بیان می كند: در این روش پوست گوشت به صورت خشك درآمده كه بسیاری مایل به خوردن آن هستند غافل از این كه این پوست خشك شده (مرغ یا ماهی) حدود 46 گرم چربی دارد كه اگر محاسبه شود 415 كیلوكالری فقط از پوست خشك و كبابی به دست می آید.

این عضو هیات علمی می گوید: ولی مساله ای كه در طبخ گوشت ها در باربیكیو نگران كننده است تماس مستقیم گوشت با حرارت , زغال و مواد سوزاننده ای است كه به كار می رود كه خود دارای مواد سمی است و به گوشت منتقل میگردد كه در طول زمان احتمال بروز سرطان را زیاد می كند , پس بهتر است هنگام باربیكیو كردن گوشت , حتی المقدور آن را از پوستش جدا نكرده و بعد از پخت كامل , گوشت را جهت كاهش خطر , از پوستش جدا كنیم.

از آنجا كه در سوخاری كردن نیز بایستی گوشت در روغن غوطه ور شود , باز همان عواقب و خطر بروز سرطان , گسترش پیدا می كند , پس می توان روش بخارپز یا آب پز نمودن گوشت را به عنوان كم خطرترین راه پخت ذكر كرد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 8
  • بازدید ماه : 10
  • بازدید سال : 133
  • بازدید کلی : 373
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی